He aha ka hoʻolālā EMI PCB?

ʻO ka hoʻopau ʻana i ka hoʻopili electromagnetic (EMI) mai kahi hoʻolālā PCB (paʻi kaapuni) hiki ke paʻakikī a koi i kekahi mau pae.ʻO kekahi o nā mea nui loa o kēia mau ʻanuʻu penei:

E ʻike i nā kumu kumu o EMI:

ʻO ka hana mua i ka hoʻopau ʻana i ka EMI ʻo ia ka ʻike ʻana i nā kumu hiki ke hoʻopilikia.ʻO kēia kaʻina e pili ana i ka nānā ʻana i ka ʻōnaehana kaapuni a me ka ʻike ʻana i nā mea e like me nā oscillators, nā mea hoʻololi hoʻololi a me nā hōʻailona kikohoʻe e hoʻohua ai i ka EMI.

E hoʻonui i ka hoʻokomo ʻana i nā ʻāpana:

ʻO ke kau ʻana i nā ʻāpana ma ka PCB e hāʻawi iā lākou i ka pono maikaʻi loa.ʻO ka pale ʻana a i ʻole nā ​​ʻāpana kānana e kōkua i ka hoʻokaʻawale ʻana i nā kaapuni koʻikoʻi, a i ʻole pono ʻoe e hoʻoneʻe i nā ʻāpana a puni e hōʻemi i ka manawa ma waena o lākou.

1. E hoʻohana i nā ʻenehana hoʻopaʻa pono

Pono ka hoʻokumu ʻana e hoʻemi i ka EMI.No ka hōʻemi ʻana i ka hiki no EMI pono ʻoe e hoʻohana i ke ʻano kumu kumu kūpono.ʻO kēia kaʻina e pili ana i ka hoʻohana ʻana i kahi mokulele honua i hoʻolaʻa ʻia e puʻunaue i nā hōʻailona analog a me nā kikohoʻe, a i ʻole ka hoʻopili ʻana i nā ʻāpana he nui i kahi mokulele honua hoʻokahi.

2. E hoʻokō i ka pale a me ka kānana

I kekahi mau hihia, hiki i nā ʻāpana i hoʻohana ʻia no ka pale a kānana paha ke kōkua i ka hoʻopau ʻana i ka EMI.ʻO nā mea kānana e kōkua i ka wehe ʻana i nā alapine makemake ʻole mai ka hōʻailona, ​​ʻoiai ʻo ka pale e hiki ke kōkua i ka pale ʻana i ka EMI mai ka hiki ʻana i nā kaapuni koʻikoʻi.

3. Ho'āʻo a hōʻoia

Ma hope o ka hoʻolālā ʻana i ka hoʻolālā, pono ʻoe e hōʻoia ua hoʻopau pololei ʻoe iā EMI.pono paha kēia hoʻopau ʻana i ke ana ʻana i nā hoʻokuʻu electromagnetic o ka PCB me kahi EMI analyser, a i ʻole ka hoʻāʻo ʻana i ka PCB i kahi hiʻohiʻona maoli e hōʻoia i ka hana ʻana e like me ka mea i hoʻolālā ʻia.

 

Ke ho'āʻo nei iā EMI ma nā hoʻolālā PCB

Pono ʻoe e hoʻāʻo i ka EMI i kāu hoʻolālā PCB a inā pēlā, e kōkua nā kikoʻī aʻe iā ʻoe e hele a puni.Ma hope o kēlā, makemake ʻoe e hahai i nā ʻanuʻu aʻe:

1. E wehewehe i nā pae ho'āʻo

E wehewehe i ke alapinepine, nā ʻano hoʻāʻo a me nā palena.Pono ke kūlana huahana e hoʻoholo i nā pae hoʻāʻo.

2. Mea ho'āʻo

E hoʻonohonoho i ka mea hoʻokipa EMI, ka mea hoʻopuka hōʻailona, ​​ka mea nānā kikoʻī a me ka oscilloscope.Pono e calibrated a hōʻoia ʻia nā mea hana ma mua o ka hoʻāʻo ʻana.

3. E hoʻomākaukau i ka PCB

No ka hoʻāʻo ʻana, e hōʻoia ʻoe e hoʻokomo pono i nā ʻāpana āpau a hoʻoikaika pono i ka PCB ma ka hoʻopili ʻana iā ia i nā mea hoʻāʻo.

4. E hana i ka ho'āʻo hoʻoheheʻe ʻia

No ka hoʻokō ʻana i ka hoʻāʻo hoʻoheheʻe ʻia, kau i ka PCB i loko o kahi keʻena anechoic a hoʻouna i ka hōʻailona me ka mea hoʻoheheʻe hōʻailona i ke ana ʻana i ka pae hoʻoheheʻe ʻia me kahi mea hoʻokipa EMI.

5. Hana ʻia ka hoʻāʻo emission

Hana ʻia ka hoʻāʻo hoʻokuʻu ʻana ma ka hoʻokomo ʻana i nā hōʻailona i ka mana a me nā laina hōʻailona o ka PCB, ʻoiai ke ana ʻana i ka pae hoʻokuʻu ʻia me ka mea hoʻokipa EMI.

6. E noʻonoʻo i nā hopena

E noʻonoʻo i nā hopena hoʻāʻo e hoʻoholo inā hoʻokō ka hoʻolālā PCB i nā pae hoʻāʻo.Inā ʻaʻole kūpono nā hopena hōʻike i nā pae hoʻohālikelike, e ʻike i ke kumu o ka hoʻokuʻu ʻana a hana i nā hana hoʻoponopono, e like me ka hoʻohui ʻana i ka pale EMI a i ʻole kānana.

ND2+N8+AOI+IN12C

ʻO ka moʻolelo o ka hui

Ua hana ʻo Zhejiang NeoDen Technology Co., Ltd. i nā mīkini koho liʻiliʻi like ʻole mai ka makahiki 2010. ʻO ka hoʻohana ʻana i kā mākou R&D ʻike waiwai ponoʻī, hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻia, lanakila ʻo NeoDen i ka inoa maikaʻi mai nā mea kūʻai aku o ka honua.

me ka honua holoʻokoʻa ma luna o 130 mau ʻāina, ʻo ka hana maikaʻi loa, ka pololei kiʻekiʻe a me ka hilinaʻi o nā mīkini NeoDen PNP e kūpono iā lākou no ka R&D, ka prototyping ʻoihana a me ka hana liʻiliʻi a me ka liʻiliʻi.Hāʻawi mākou i ka hoʻonā ʻoihana o nā lako SMT hoʻokahi.

Hoʻohui: No.18, Tianzihu Avenue, Tianzihu Town, Anji County, Huzhou City, Zhejiang Province, Kina

Kelepona: 86-571-26266266


Ka manawa hoʻouna: Mei-06-2023

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: