Pehea e hoʻoponopono ai i nā ʻāpana mīkini hoʻoheheʻe hawewe e hōʻemi i ka hana ʻana o ka lepo?

Mīkini hoʻoheheʻe naluhe hana kūʻai i hoʻohana ʻia i ka ʻoihana hana uila e hoʻohui i nā ʻāpana i nā papa kaapuni.I ka wā o ke kaʻina hoʻoheheʻe nalu, hana ʻia ka lepo.I mea e hōʻemi ai i ka hana ʻana o ka lepo, hiki ke hoʻomalu ʻia ma ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻāpana kūʻai nalu.ʻO kekahi o nā ala e hiki ke hoʻāʻo ʻia ma lalo nei:

1. Hoʻoponopono i ka mahana wela a me ka manawa: ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka wela preheat a i ʻole ka lōʻihi loa e alakaʻi i ka hoʻoheheʻe nui ʻana a me ka decomposition o ka solder, a pēlā e hana ai i ka lepo.No laila, pono e hoʻoponopono pono ʻia ka mahana preheating a me ka manawa e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ka wai a me ka solderability.

2. Hoʻoponopono i ka nui o ka pulupulu: ʻo ka nui o ka pulupulu e alakaʻi i ka pulu nui o ka solder, e hopena i ka hana o ka lepo.No laila, pono e hoʻoponopono pono ʻia ka nui o ka flux spray e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ka solder i ka wettability kūpono.

3. E hoʻoponopono i ka mahana a me ka manawa kūʻai: ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka wela kūʻai ʻana a i ʻole ka lōʻihi o ka manawa hiki ke alakaʻi i ka hoʻoheheʻe nui ʻana a me ka decomposition o ka solder, e hopena i ka lepo.No laila, pono e hoʻoponopono pono ʻia ka mahana a me ka manawa kūʻai aku e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ka wai a me ka solderability i ka solder.

4. E hoʻoponopono i ke kiʻekiʻe o ka nalu: hiki i ke kiʻekiʻe o ka nalu ke alakaʻi i ka hoʻoheheʻe nui a me ka decomposition o ka solder ke hiki i ka piko nalu, e hopena i ka lepo.No laila, pono e hoʻoponopono pono ʻia ke kiʻekiʻe o ka nalu e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ka solder i ka wikiwiki kūpono a me ka solderability.

5. E ho'ohana i ka dross-resistant solder: Dross-resistant solder i ho'olālā pono 'ia no ka nalu nalu hiki ke ho'emi i ka hana o ka lepo.Loaʻa i kēia solder kahi hui kemika kūikawā a me ka ratio alloy e pale ai i ka solder mai ka decomposing a me ka oxidizing ma ka nalu, no laila e hōʻemi i ka hana o ka lepo.

He mea nui e hoʻomaopopo i kēia mau ʻano hana e koi i kekahi mau hoʻāʻo a me nā hoʻoponopono e ʻike i nā ʻāpana kūʻai nalu ʻoi loa a me nā kūlana kaʻina.He mea nui hoʻi e hahai i nā kūlana kūpono a me nā kikoʻī o ka ʻoihana hana uila e hōʻoia i ka maikaʻi o ka huahana a me ka palekana hana.

Nā hiʻohiʻona o NeoDen Wave Solder Machine

Hoʻohālike: ND 200

Nalu: Nalu Duble

PCB Laulā: Max250mm

Kaha pahu pahu: 180-200KG

Ka wela mua: 450mm

Kiʻekiʻe o ka nalu: 12mm

PCB Conveyor Kiʻekiʻe (mm): 750±20mm

Mana hoʻomaka: 9KW

Mana hana: 2KW

Ka mana pahu tin: 6KW

Ka mana hoʻomehana: 2KW

Mana Mana: 0.25KW

Ke Kaʻina Manaʻo: Paʻi Paʻi

Nui mīkini: 1400 * 1200 * 1500mm

Ka nui o ka pahu: 2200 * 1200 * 1600mm

Hoʻololi wikiwiki: 0-1.2m / min

Nā ʻāpana hoʻomehana: lumi wela-180 ℃

Ke ʻano hoʻomehana: makani wela

Wahi Hooluu: 1

ʻAno hoʻoluʻu: Axial fan

Ka wela wela: lumi wela—300 ℃

Kuhikuhi Hoʻololi: Hema→ ʻĀkau

Ka Hoʻomalu Mahana: PID+SSR

Manaʻo Mīkini: Mitsubishi PLC + Paʻi Paʻi

Kaha pahu pahu Flux: Max 5.2L

Ke Kaʻina Pahu: Step Motor+ST-6

Mana: 3 māhele 380V 50HZ

Puna ea: 4-7KG/CM2 12.5L/Min

Kaumaha: 350KG

ND2+N8+T12


Ka manawa hoʻouna: Iune-29-2023

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: