He aha ke ʻano o ka mālama ʻana i ka umu Reflow?

E kahe hou i ka umu IN12SMT Reflow umu

Kāohireflow umua ho'ēmi i ka mahana ma ka lumi wela (20 ~ 30 degrees) ma mua o ka mālamaʻana.

1. E ho'oma'ema'e i ka paipu ho'opau: e ho'oma'ema'e i ka 'aila i loko o ka paipu ho'oma'ema'e me ka mea ho'oma'ema'e i pulu i ka lole.

2. E hoʻomaʻemaʻe i ka lepo o ka sprocket drive: e hoʻomaʻemaʻe i ka lepo o ka sprocket drive me kahi lole a me ka waiʻona, a laila hui hou i ka ʻaila lubricating.E hoʻomaʻemaʻe i ka puka komo a me ka puka omīkini hoʻoheheʻe hou, E nānā inā ua haumia ka ʻīpuka a me ka puka i ka ʻaila a me ka lepo, a holoi maʻemaʻe me ka lole.

3. ʻO ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe e hoʻopili i ka flux a me nā lepo ʻē aʻe i loko o ka umu.

4. E holoi holoi i ka wai a me nā lepo ʻē aʻe i hoʻomoʻa ʻia e ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe me kahi ʻōpala a i ʻole pepa lepo i hoʻokomo ʻia i loko o ka umu hoʻomaʻemaʻe.

5. E hoʻoponopono i ke kī hoʻokiʻekiʻe o ka umu e WEHE i ka piʻi ʻana o ka umu, e nānā inā ua uhi ʻia ka puka a me ka hapa o ka umu i ka flux a me nā mea lepo ʻē aʻe, me kahi ʻōahi e koʻi i ka hao, a laila e hoʻomaʻemaʻe i ka umu hoʻomaʻemaʻe.

6. E nānā i ka mokuahi Blower wela o luna a lalo.ʻAʻohe lepo, kino haole.Inā he lepo a he kino ʻē paha, e wehe me CP-02 e hoʻomaʻemaʻe i ka lepo a laila e hoʻoneʻe i ka ʻōpala me WD-40.

7. E nānā i ke kaulahao hoʻouna: e nānā inā he deformed ke kaulahao a kūlike me ka mea hana, a inā paha ua paʻa ka lua ma waena o ke kaulahao a me ke kaulahao e nā mea ʻē.Inā loaʻa, e wehe ʻia ka pulupulu hao.

8. E nānā i ka pale kānana i loko o ka pahu puka komo a me waho.

1) Wehe i ka peʻa sila hope o ka puka komo a me ka puka ʻana i ka pahu pahu a lawe i waho i ka pale kānana.

2) E hoʻokomo i ka kānana i loko o ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe me ka pulu kila.

3) Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, hoʻomaʻemaʻe ʻia ka mea hoʻoheheʻe ma ka ʻili o ka kānana kānana, a hoʻokomo ʻia ka pale kānana i loko o ka pahu hoʻopau a hoʻokomo ʻia ka pā hoʻopaʻa hoʻopaʻa.

9. E nānā mau i ka lubrication o ka umu reflow SMT

1) E ʻaila i nā bearings o ka ihu a me ke kaulahao hoʻoponopono ākea.

2) kaulahao synchronous, tensioning huila a me ka lawe aila.

3) Ka ʻaila ʻana i ke kaulahao lawe ihu ma luna o ka huila.

4) E ʻaila i ka wili poʻo a me ke kumu hoʻokele.

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-14-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: